Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50547 Library:50625 in /home/users/A005450/magentaplayground.be/www.magentaplayground.be/wp-includes/wp-db.php on line 1387
Nu landbouwgrond verkopen? Of beter wachten?Landbouwgrond Te Koop
Menu Filter

Nu landbouwgrond verkopen? Of beter wachten?

Je hoort het geregeld in het nieuws: de prijs van landbouwgrond gaat wereldwijd de hoogte in. Landbouwgrond wordt gezien als een stabiele en veilige belegging. Zou je dan je landbouwgrond wel verkopen? Of toch liever wachten?

Individuele situatie telt

Alles hangt uiteraard af van je individuele situatie. Gebruik je de landbouwgrond zelf als akkerland of weide? Heb je een actief landbouwbedrijf en maakt de grond er integraal deel van uit? Heb je geld nodig voor investeringen of om schulden af te lossen? Hebben je kinderen een duwtje in de rug nodig en denk je er daarom aan om een stuk landbouwgrond te verkopen?

Er zijn 100 redenen om landbouwgrond te kopen of te verkopen. Maar het is belangrijk dat je een goed zicht hebt op wat jij nodig hebt. En dat je uiteraard een goed zicht hebt op de waarde van de grond. Je hoort de wildste verhalen over landbouwgrond. Een onafhankelijke neutrale taxatie zorgt voor opheldering.

Je kan deze taxatie trouwens gratis laten uitvoeren door landbouwgrondtekoop.be .